Over ons

Over ons

Wij staan voor eerlijk, gezond en vooral lekker eten!

Geen tijd om te koken? Wij bereiden verse maaltijden en bezorgen deze bij jou thuis of op het werk. Iedere week een gevarieerd aanbod van gezonde, eerlijke en vooral lekkere gerechten. Jij bestelt, wij doen de rest!

Waarom Stadshap?

Door een hectisch leven schiet het bereiden van gezonde maaltijd er wel eens bij in. Laat klaar op het werk, ’s avonds nog andere verplichtingen, mensen krijgen het steeds drukker. Wij bieden hiervoor de oplossing. Iedere dag koken wij verse maaltijden die jij alleen nog maar even hoeft op te warmen. Wekelijks bieden wij een verschillend menu aan met heerlijke gerechten die ook nog eens gratis bij jou thuis worden bezorgd! Van Hollandse pot tot de Aziatische keuken. Vis, vlees of vegetarisch. Jouw favoriete maaltijd zit er altijd tussen. Gezonde maaltijden die zijn bereid met eerlijke en pure ingrediënten zonder conserveringsmiddelen en andere onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden zonder conserveringsmiddelen en andere onnodige toevoegingen. Ambachtelijk bereid in onze keuken.

Verse producten en duurzaamheid

  • Wij werken zoveel mogelijk met lokale leveranciers. Zo gebruiken wij vlees van Slagerij Smit en vis van Veltman Vis uit Harlingen.
  • Het belangrijkste is om jou iedere dag te kunnen laten genieten van een verse maaltijd. 's Ochtends bereid met verse producten, daarna terug gekoeld en vervolgens koelvers bij jou bezorgd.

Jouw persoonlijke chef

Een heerlijke voedzame maaltijd zonder daarvoor zelf eerst de boodschappen te moeten doen, het eten moeten koken en dan nog die afwas. Voor een eerlijke prijs bezorgen wij jouw verse kant-en-klare maaltijd binnen jouw gewenste bezorgronde. Maaltijden die eerder die dag vers zijn bereid door onze chefs. Chefs met passie voor koken en lekker eten.

leo_2.jpg#asset:20375

Leo van der Zee

Oprichter/ chefkok Stadshap

Met een aantal middelen een mooi eindproduct maken is iets wat mij altijd heeft geïntrigeerd. Het creatieve proces om van verse producten een heerlijk gerecht te maken is daarom iets wat mij iedere dag weer een “drive” geeft. Naast mijn ervaring in de horeca, leer ik nog steeds iedere dag in onze eigen keuken door te experimenteren en constant bezig te zijn met het verbeteren van ons product. Ik heb van mijn grootste hobby mijn werk gemaakt en dat wil ik aan iedereen laten proeven!

0