Over ons

Over ons

Wij staan voor eerlijk, gezond en vooral lekker eten!

Geen tijd om te koken? Wij bereiden verse maaltijden en bezorgen deze bij jou thuis of op het werk. Iedere week een gevarieerd aanbod van gezonde, eerlijke en vooral lekkere gerechten. Jij bestelt, wij doen de rest!

Waarom Stadshap?

Door een hectisch leven schiet het bereiden van gezonde maaltijd er wel eens bij in. Laat klaar op het werk, ’s avonds nog andere verplichtingen, mensen krijgen het steeds drukker. Wij bieden hiervoor de oplossing. Wij koken heerlijke maaltijden die jij alleen nog maar even hoeft op te warmen. Wekelijks bieden wij een verschillend menu aan met heerlijke gerechten die ook nog eens gratis bij jou thuis worden bezorgd! Van Hollandse pot tot de buitenlandse keuken. Vis, vlees of vegetarisch. Jouw favoriete maaltijd zit er altijd tussen. Gezonde maaltijden die zijn bereid met eerlijke en pure ingrediënten zonder conserveringsmiddelen en andere onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden zonder conserveringsmiddelen en andere onnodige toevoegingen. Ambachtelijk bereid in onze keuken.

Verse producten en duurzaamheid

  • Wij werken zoveel mogelijk met lokale leveranciers. Zo gebruiken wij vlees van Slagerij Smit en vis van Veltman Vis uit Harlingen.
  • Het belangrijkste is om jou iedere dag te kunnen laten genieten van een heerlijke maaltijd.

Jouw persoonlijke chef

Een heerlijke voedzame maaltijd zonder daarvoor zelf eerst de boodschappen te moeten doen, het eten moeten koken en dan nog die afwas. Voor een eerlijke prijs bezorgen wij jouw verse kant-en-klare maaltijd binnen jouw gewenste bezorgronde. Maaltijden die zijn bereid door onze chefs met passie voor koken en lekker eten.

0