Avonddienst, overwerken of laat thuis?

Avonddienst, overwerken of laat thuis?

Wij bezorgen verse maaltijden bij jou op het werk.

Neem contact op

Wij bezorgen verse maaltijden bij jou op het werk. In het geval van avonddienst, overwerken, een vergadering of om mee naar huis te nemen. Iedere week bieden wij een afwisselend menu met verschillende gerechten die variëren van vis, vlees tot vegetarisch. Gezonde kant-en-klaar maaltijden zonder conserveringsmiddelen en andere kunstmatige toevoegingen. De medewerker hoeft de maaltijd alleen nog maar op te warmen om vervolgens te kunnen genieten van een heerlijke Stadshap.

Waarom Stadshap Zakelijk?

  1. geen administratie

    Geen lastige declaraties en bonnetjes meer. Wij doen de administratie.

  2. Gezond

    Gezonde voeding betekent meer energie, concentratie en dus ook betere prestaties op de werkvloer.

  3. Heat & eat

    De medewerker warmt de maaltijd op wanneer het haar uitkomt.

Flexibiliteit

Jij bepaalt hoe we te werk gaan. Zo kunnen wij dagelijks een vast aantal maaltijden bezorgen naar de wensen die vooraf zijn afgesproken, maar ook kan er dagelijks worden doorgegeven wat er die avond moet worden bezorgd. Hierin zijn wij heel flexibel en betrokken. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we afspreken hoe we te werk gaan.

Wat zeggen anderen?

ideaal!

" Elke week een ander menu, verrassende maar ook herkenbare gerechten en bovenal: lekker én gezond eten. Bij ons in het bedrijf werken we in ploegen. Hierdoor zijn er elke dag collega's met het avondeten aan het werk.

Dankzij Stadshap kunnen onze collega's elke avond genieten van een heerlijke en gezonde maaltijd. Makkelijk te bestellen, betalen op rekening en het wordt bezorgt op de zelfgekozen tijd. Ideaal!

Ook voor catering is Stadshap aan te raden! Tijdens Probo's sportdag hebben ze heerlijk gekookt voor 60 personen. ”

Minne Zijlstra

Minne Zijlstra Probo

Goede kwaliteit en erg lekker!

" De BTW dagen zijn één van de drukste dagen van het jaar voor Media Markt Leeuwarden. Tijdens deze dagen hebben we gebruik gemaakt van de Stadshap Leeuwarden die elke dag verse gerechten langs kwam brengen.

Er waren per dag verschillende gerechten waar uit gekozen kon worden door het personeel. Dit is als zeer goed ervaren.

De maaltijden waren van goede kwaliteit en erg lekker! Snel en gemakkelijk heerlijk eten op tafel. Zeker een aanrader! ”

Age van Dijk

Age van Dijk Mediamarkt Leeuwarden

Gemaakte afspraken worden altijd prima nagekomen.

" Arlanta heeft hele goede ervaringen met Stadshap. Ook voor een lunch op locatie draait Stadshap z'n hand niet om. Online bestellen of telefonisch, het kan allebei bij Stadshap. Gemaakte afspraken worden altijd prima nagekomen.

Wat Stadshap ook levert, het is altijd origineel en heerlijk! "

Henny Vlasma

Henny Vlasma Arlanta

stadshap zakelijk iets voor jou?

Lijkt Stadshap zakelijk jou wel wat en wil je jouw medewerkers wel eens een maaltijd laten proeven? Bel ons op 0615018780 of stuur een bericht.

Neem contact op
Avonddienst, overwerken of laat thuis?
0